Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dummy iPhone 7 Plus te zien op afbeeldingen’

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2016, 10:32 CategorieiPhone

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk een dummy van de iPhone 7 Plus te zien krijgen. Dit toestel werkt verder niet, maar laat wel het design zien. Dummy-modellen worden vaak gebruikt in winkels, om een model te presenteren aan de consument.

‘Dummy iPhone 7 Plus te zien op afbeeldingen’

Vandaag zijn er foto’s opgedoken waarop we mogelijk de dummy van de iPhone 7 Plus te zien krijgen. Daardoor kunnen we nog eens goed kijk naar het design van de nieuwe Apple-phablet, die later dit jaar zal worden aangekondigd. Omdat we hier met een dummy te maken hebben, gaat het hier niet om een werkende phablet. Dit model wordt vaak gebruikt in winkels, waar ze worden neergezet ter presentatie van de nieuwe modellen. Dit toestel werkt dus verder niet, maar laat wel het design zien – met elementen die we herkennen uit geruchten.

iphone-7-plus-dummy-2

Zo zien we op de achterkant een dubbele camera zitten – een element die we overigens niet aantreffen op het kleinere model van de iPhone 7, met een scherm van 4,7-inch. Verder lijken de foto’s ook te bevestigen dat Apple heeft voortgebouwd op het design van de iPhone 6S Plus en dat er verder weinig veranderingen zichtbaar zijn ten opzichte van dat toestel. Wel zien we aan de onderkant (op de achterkant) drie puntjes zitten, wat mogelijk de Smart Connector kan zijn. Helaas zien we niet of de koptelefoonaansluiting ook echt is verdwenen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.