Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste reclamevideo voor Galaxy Note 7 verschenen

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2016, 10:09 CategorieAndroid

Het YouTube-kanaal van Samsung Mobile Korea heeft de eerste reclamevideo online gezet met de Samsung Galaxy Note 7 in de hoofdrol. De makers van de video bevestigen dat de nieuwe Note niet het cijfer zes krijgt en daar wordt op een leuke manier mee omgegaan.

Check de eerste video van de Galaxy Note 7

Samsung heeft de eerste video voor de Samsung Galaxy Note 7 online gezet. In de video zien we een aantal geruchten waarheid worden. Zo weten we nu dat de Note 7 in elk geval waterdicht zal zijn, aangezien er een telefoon in het water zakt. Ook weten we inmiddels zeker dat de nieuwe Note ook echt het cijfer zeven en niet zes zal krijgen. Daar gaat het reclamebureau creatief mee om door het gewoonweg te benoemen. In de video zien we enkele cijfers tot aan de vijf, met een groot vraagteken bij de zes. Ook verschijnt daarna NO in beeld.

Het lijkt er dus op dat Samsung de mogelijke verwarring voor de naam van de phablet wil gebruiken als centraal punt binnen de marketingcampagne. De reden dat de fabrikant voor Galaxy Note 7 en niet voor Galaxy Note 6 zou kiezen, is omdat het bedrijf de Note-serie naast de Galaxy S-serie zou willen neerzetten. En aangezien consumenten gevoelig zijn voor cijfers (kijk maar naar hoe Sony zijn PlayStations en Apple zijn iPhones noemt), is het verstandig om mee te gaan met je eigen producten en natuurlijk die van de concurrentie.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.