Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger heeft nu 1 miljard actieve gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2016, 12:43 CategorieAndroid

Facebook heeft bekendgemaakt dat Facebook Messenger op dit moment één miljard actieve gebruikers heeft op het sociale platform. Deze aankondiging komt drie maanden nadat de app zijn vorige mijlpaal van maar liefst 900 duizend actieve gebruikers behaalde.

1 miljard actieve gebruikers voor Facebook Messenger

Facebook Messenger heeft nu één miljard actieve gebruikers. Dat meldt Facebook die maanden nadat de applicatie zijn vorige mijlpaal van negenhonderdduizend actieve gebruikers behaalde. Ter vergelijking: WhatsApp Messenger deed er zeven jaar over dat aantal te bereiken, terwijl Messenger er vier jaar over gedaan heeft. Facebook heeft momenteel 1,65 miljard actieve gebruikers en dat betekent dus dat zestig procent van al die mensen de apps hebben geïnstalleerd op hun mobiele apparaten, zoals op Android of iOS.

Dat Facebook Messenger zo’n grote groei heeft doorgemaakt, is niet vreemd. Naast het feit dat je er steeds meer mee kunt doen (zoals het voeren van telefoongesprekken), heeft het feit dat je de app nu moet downloaden voor mobiele apparaten natuurlijk ook geholpen. De dienst is niet meer te bereiken via de mobiele app of website van het sociale netwerk. Momenteel worden er zeventien miljard foto’s per maand verstuurd via de app. Ook worden dagelijks 22 miljoen gifjes verstuurd en dat komt weer neer op 254 gifjes per seconde.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.