Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger krijgt nieuwe 3D Touch-features

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2016, 9:33 CategorieApplicaties

Het team achter Facebook Messenger heeft deze week een nieuwe update uitgebracht voor de iOS-applicatie, die nieuwe 3D Touch-features toevoegt. De app beschikt al over 3D Touch-features sinds december, maar die zijn nu dus uitgebreid.

Meer 3D Touch voor Facebook Messenger

Facebook Messenger beschikt al sinds vorig jaar over 3D Touch-features en deze week zijn die functies uitgebreid. Zo is het vanaf nu ook mogelijk – wanneer je een iPhone 6S of een iPhone 6S Plus hebt – middels Peek & Pop een preview te krijgen van de content die je wil lezen, door je duim even op het drukgevoelige scherm te houden. Het gaat om de secties contacten, conversaties, foto’s, video’s, stickers, links en locaties. Wil je dus weten hoe het werkt, open de app en check de bovenstaande locaties om te zien welk resultaat het oplevert.

Met Peek krijg je een preview, terwijl je met Pop (een hardere druk) de rest van de informatie gepresenteerd krijgt. Ook kun je, na een Peek, omhoog swipen voor meer acties, die voorheen niet zo snel beschikbaar waren. Daarnaast heeft Facebook Messenger ook al een update voor de bèta van iOS 10 uitgebracht. De layout stond niet toe het bovenste gedeelte van de app goed af te lezen. Deze bug is nu opgelost door het team achter de app, waardoor iedereen die nu de bèta van iOS 10 uitprobeert, ook Messenger weer kan gebruiken.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.