Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger laat ook iOS-gebruikers wisselen tussen accounts

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2016, 14:11 CategorieApplicaties

Alhoewel het voor Android-gebruikers al langere tijd mogelijk was om meerdere accounts toe te voegen aan Facebook Messenger, bleef de functie voor iOS-gebruikers lange tijd achterwege. Binnenkort kunnen gebruikers van een iPhone of iPad alsnog gebruik gaan maken van wisselen tussen accounts op de Messenger-app. Zo kun je bijvoorbeeld op je iPad meerdere accounts instellen en eenvoudig wisselen tussen de accounts.

Accounts wisselen op Facebook Messenger

Het is The Next Web dat erachter is gekomen dat binnenkort ook gebruikers van een iPad of een iPhone gebruik kunnen maken van de Switch Account-optie. Een functie die ongetwijfeld met open armen wordt ontvangen door liefhebbers die gebruikmaken van meerdere Facebook-accounts. Zo kan de functie een fijne oplossing zijn voor mensen die hun iPad delen met het hele gezin.

Wanneer de update voor iedereen beschikbaar komt, is nog even afwachten. Als je wilt controleren of je al gebruik kunt maken van de optie, dan kun je naar jouw profiel gaan. Mocht je de optie: ‘Van account wisselen’ daartussen zien staan, dan kun je direct aan de slag met meerdere accounts door rechtsbovenin op het plusje te klikken. De optie hoort onder Chatheads te verschijnen en boven probleem rapporteren. Gebruikers van Android konden al sinds februari dit jaar met meerdere accounts gebruikmaken van Facebook Messenger.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.