Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Firefox 5.0 voor iOS gelanceerd met een hoop features

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2016, 10:21 CategorieApplicaties

Firefox heeft een nieuwe versie van zijn browser gelanceerd voor iOS, die een aantal handige features met zich meebrengt, zoals een verbeterde energiemodus. Ook kun je nu gesloten tabs wederom openen zonder extra veel moeite.

Download Firefox 5.0 voor iOS

Firefox heeft vandaag de nieuwste versie van zijn browser gelanceerd voor iOS. De grootste veranderingen hebben echter onder de motorkap plaatsgevonden, aangezien de browser nu veel beter omgaat met de gebruikte energie en ook een stuk sneller moet zijn dan voorheen. Ook is er ondersteuning voor meerdere soorten zoekmachines, is er een nieuwe interface en kun je nu, zonder al te veel moeite, gesloten tabs opnieuw openen. Handig voor wanneer je die per ongeluk hebt afgesloten en dus nog helemaal niet klaar was.

Als we het team achter de browser mogen geloven, dan verbruikt Firefox 5.0 veertig procent minder van de cpu en dertig procent minder van het werkgeheugen, in vergelijking met voorgaande versies (maar jouw ervaring kan afwijken). Overigens is er ook een compleet nieuw menu toegevoegd, die het navigeren door de applicatie moet vereenvoudigen. Dit menu biedt toegang tot de meest gebruikte features binnen de app. Je kunt de nieuwe versie nu downloaden uit de App Store. De volgende nieuwe versie verschijnt mogelijk in september.

  • Firefox web browser
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.