Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit is de Black Onyx-versie van de Galaxy Note 7

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2016, 12:52 CategorieAndroid

Nadat er eerder al foto’s waren gelekt van de Samsung Galaxy Note 7, zijn er vandaag wederom foto’s online gezet. Ditmaal van de zwarte variant van de phablet. Eerder vandaag maakte Samsung bekend op 2 augustus het apparaat officieel te onthullen.

Foto’s van zwarte Galaxy Note 7 online gezet

Het regent nieuws over de Samsung Galaxy Note 7. Eerder vandaag maakte Samsung al bekend op 2 augustus de phablet te gaan aankondigen, terwijl er eerder deze week al meerdere foto’s waren gelekt van de phablet. Vandaag is het wederom zo ver: op de onderstaande foto’s maken we kennis met de Black Onyx-variant van de Note 7. De foto’s komen uit China en laten de phablet van allerlei kanten zien, maar helaas niet van elke kant. Ook zijn de foto’s een beetje onscherp en zien we bijvoorbeeld de stylus helemaal niet voorbij komen.

black-onyx-galaxy-note-7-1

black-onyx-galaxy-note-7-2

Opvallend aan het toestel is dat het ook daadwerkelijk helemaal zwart is – zelfs de metalen frame. Andere kleuren die worden genoemd, naast Black Onyx, zijn Silver Titanium en Blue Coral. De stylus wordt erg belangrijk voor de phablet, zo geeft Samsung aan, aangezien die mensen in staat stelt ‘meer te doen, bijvoorbeeld op het werk, in huis en de plekken er tussenin’.  In de uitnodiging, die je hier kunt bekijken, die aan media is verstuurd, kun je al de nieuwe stylus zien, ook al is het geen echte foto. Op 2 augustus wordt de Note 7 aangekondigd.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.