Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Note 7 te zien op gelekte afbeelding’

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2016, 18:56 CategorieAndroid

Er zijn afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Note 7 te zien krijgen. De foto’s komen overeen met de renders van vorige week en laten zien dat de Note 7 straks wordt voorzien van gebogen schermranden.

Is dit de Galaxy Note 7?

Het duurt nu nog maar drie weken en dat wordt de Samsung Galaxy Note 7 mogelijk aangekondigd. Tot die tijd moeten we het nog doen met geruchten en gelekte afbeeldingen, zoals de afbeeldingen die we vandaag zijn tegengekomen. Mogelijk krijgen we hier de Note 7 voor het eerst te zien. Als we de foto’s vergelijken met de persrenders van vorige week, dan kunnen we concluderen dat de apparaten overeen lijken te komen en dat de Note 7 wordt voorzien van gebogen schermranden, net zoals de Galaxy S7 Edge.

samsung-galaxy-note7-foto-lek-2

Het is nog even afwachten of we de Samsung Galaxy Note 7 ook echt de Note 7 mogen gaan noemen, omdat de vorige Note-phablet de Galaxy Note 5 was. Na vijf komt zes, dus zou je verwachten dat we hier met de Note 6 te maken hebben. Echter, eerder lekte er ook al een logo van de nieuwe Note, waar we duidelijk kunnen lezen dat we met de Note 7 te maken hebben. De verwachting is dat Samsung het apparaat – hoe het ook mag heten – volgend week aankondigt tijdens een zelf georganiseerd evenement – dan weten we alles zeker.

samsung-galaxy-note7-foto-lek-1

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.