Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Tab S3 zal op 1 september gelanceerd worden’

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2016, 8:55 CategorieAndroid

Als we nieuwe geruchten mogen geloven dan is Samsung voornemens de Samsung Galaxy Tab S3 op 1 september gaan lanceren. Dit gerucht is afkomstig van een Russische journalist, maar helaas heeft de beste man geen bewijs voor zijn statement geleverd.

Gerucht: Samsung Galaxy Tab S3 op komst

Mogelijk werkt Samsung momenteel achter de schermen aan een nieuwe variant binnen de Galaxy Tab S-lijn. Het zou hier moeten gaan om de Samsung Galaxy Tab S3, die op 1 september gelanceerd zou moeten worden. Dat meldt althans de Russische techjournalist Eldar Murtazin, maar verder heeft de beste man geen bewijs geleverd. Eerder dit jaar lanceerde Samsung al een nieuwe variant van de Samsung Galaxy Tab S2, maar buiten een nieuwe processor was er helemaal niets veranderd aan de hardware. Ook niet qua design.

De journalist heeft dus nog geen bewijs geleverd. Ook is er verder geen ander bewijs beschikbaar waaruit blijkt dat Samsung binnen nu en twee maanden een nieuwe premium tablet zou moeten lanceren. Het is goed mogelijk dat er nog informatie lekt voor die datum, maar of dat overtuigend genoeg is om te zeggen dat de datum van 1 september wordt gehaald, lijkt onwaarschijnlijk. Wel werkt Samsung momenteel aan een phablet, genaamd de Galaxy Note 7. Die moet op 2 augustus worden aangekondigd, maakt de fabrikant zelf bekend.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)

Reacties

  1. frans
    24 juli, 2016 om 12:06

    Samsung moet is niet zoveel zooi op de markt gooien maar meer sneller mee gaan in android update en niet zo lang wachten er mee dat is hun gebrek ik ga denk ik over naar windows tablet met 10 altijd verzekerd van update dat heb je niet bij android ja aleen bij een google ontwikelde Phone tablet. Er word te veel zooi door samsung gemaakt wat snel oud is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.