Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Game van Iron Maiden nu uit op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2016, 9:24 CategorieAndroid

De game Iron Maiden: Legacy of the Beast is vanaf nu te downloaden voor zowel Android als iOS. Het is een gratis spel met enkele in-app-aankopen. Deze free-to-play rpg is uiteraard hevig geïnspireerd door de bekende metalband uit de jaren zeventig.

Download nu Iron Maiden: Legacy of the Beast

Roadhouse Interactive (bekend van Warhammer 40K: Carnage) en 50cc Games hebben bekendgemaakt dat het spel Iron Maiden: Legacy of the Beast vanaf nu te downloaden is vanuit Google Play en de App Store. Het spel zet de mascotte van de band, Eddie, in de hoofdrol. Een mysterieuze kracht heeft de ziel van arme Eddie versplinterd en aan jou de taak hem te helpen zijn zielstukken samen te brengen. Daarvoor maak je gebruik van allerlei vormen de Eddie kan aannemen en elke vorm heeft weer zo zijn eigen krachten en eigenschappen.

Samen met Eddie zul je door de tijd reizen en onbekende gebieden verkennen, terwijl je het opneemt tegen vijandige wezens die op hun beurt ook zijn gebaseerd op de personages die de band in de afgelopen veertig jaar gecreëerd heeft. De soundtrack van de game is gebaseerd op de muziek die je kent, maar bevat ook tracks die nog niet eerder zijn vrijgegeven. Hoewel Iron Maiden: Legacy of the Beast gratis te downloaden en speelbaar is, moet je wel even opletten voor de in-app-aankopen: die variëren van 0,99 euro tot en met 99,99 euro per stuk.

  • Iron Maiden: Legacy of the Beast
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.