Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte foto Samsung Galaxy Note 7 laat S Pen goed zien

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2016, 10:03 CategorieAndroid

Er is een foto gelekt waarop we niet alleen de Samsung Galaxy Note 7 te zien krijgen, maar ook de S Pen die met het toestel geleverd zal worden. De Note 7 op de afbeelding heeft de Blue Coral-kleur en de stylus overigens ook.

Die is de blauwe S Pen voor de Samsung Galaxy Note 7

Er is een afbeelding gelekt waarop we de Blue Coral-versie van de onaangekondigde Samsung Galaxy Note 7 te zien krijgen. Opvallender is echter de S Pen die met het apparaat geleverd wordt. Niet eerder hebben we zo’n duidelijke foto van de meegeleverde accessoire voorbij zien komen. De S Pen heeft dezelfde kleur als de phablet en beschikt over over dezelfde metalen afwerking. Als we de geruchten mogen geloven, dan krijgt de S Pen een veel grotere rol dit keer; Samsung heeft zelfs al enkele aspecten laten doorschemeren…

samsung-galaxy-note-7-s-pen

Echter, een opvallend detail werd toen nog niet benoemd. Er is namelijk ook een nieuw gerucht ontstaan over de Note 7 in combinatie met die S Pen. Niet alleen zou de phablet waterdicht zijn, ook zou je de S Pen onder water kunnen gebruiken (maar een handigere toepassing is dat je dus kunt blijven schrijven en tappen wanneer je scherm nat wordt van de regen, bijvoorbeeld). Samsung heeft hier nog niets over bekendgemaakt, dus we weten ook nog niet of het klopt. Op 2 augustus wordt de Samsung Galaxy Note 7 officieel aangekondigd.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.