Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte video laat werkende Samsung Galaxy Note 7 zien

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2016, 13:02 CategorieAndroid

In de afgelopen tijd hebben we al regelmatig gelekte foto’s voorbij zien komen van de Samsung Galaxy Note 7. Inmiddels is er ook een video gelekt waarin we de phablet met een 5,7 inch beeldscherm in actie zien. De video, die nog geen halve minuut duurt, is naar buiten gebracht door het YouTube-kanaal MobileFunTV.

Samsung Galaxy Note 7 werkend te zien

In de gelekte video zien de we Galaxy Note 7 in volle glorie. Het dual-edge display is goed te zien, alhoewel de YouTube-video niet met de beste camera is opgenomen. De video werd overigens gemaakt toen een screenprotector van Olixar werd getest, zo weet SamMobile op zijn beurt weer te melden.

Naar verwachting hoeven we overigens niet lang meer te wachten tot Samsung hoogstpersoonlijk meer informatie naar buiten brengt over zijn aankomende smartphone. De aankondiging van de Galaxy Note 7 wordt namelijk op 2 augustus verwacht. Op die dag vindt een evenement plaats in New York. Op woensdag bereikte ons overigens het gerucht dat de smartphone standaard over 64GB opslaggeheugen gaat beschikken. Ook werd op die dag een foto gelekt waarop we de Blue Coral S Pen zouden zien die bij de Samsung Galaxy Note 7 geleverd gaat worden. Naar verluidt gaat de phablet zo’n 849 euro kosten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.