Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt Hangouts 11.0 uit voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2016, 9:11 CategorieAndroid

Google heeft deze week Hangouts 11.0 uitgebracht voor zowel Android als iOS. Voor beide versies zijn nieuwe features gepresenteerd. Zo kunnen de mensen op iOS eindelijk groepsleden uit de groep gooien wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Download Hangouts 11.0 voor Android en iOS

Google heeft de Hangouts-app op Android en iOS van een update voorzien, die elk zo zijn eigen functies krijgt. Hangouts 11.0 introduceert op iOS de mogelijkheid mensen uit een groep te gooien wanneer dat nodig blijkt te zijn. Dat kan iedereen doen; daarvoor hoef je niet de moderator van die groep te zijn. Daarnaast moeten gifjes nu beter werken en kun je grotere videobestanden (tot twee minuten) toevoegen. De Android-versie krijgt ook voor het eerst te maken met het verzenden van video’s, die feature is namelijk net toegevoegd.

Helaas is het zo dat de video’s die je wil bekijken via Hangouts 11.0, worden geopend in een andere applicatie. Er is dus geen in-app-videospeler. De nieuwste versie van Hangouts staat nu nog niet in Google Play, maar kun je wel vinden op APK Mirror. Let wel op, want de Android-versie mist dan ook een feature: de mogelijkheid gesprekken met dezelfde mensen samen te voegen (sms en andere berichten). Google geeft aan dat die functie verwarrend was en dat niet veel mensen hem zouden gebruiken. Wel kun je nog gewoon sms’en.

  • Google Hangouts
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.