Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Hangouts en Messenger gaan nergens heen’

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2016, 15:48 CategorieAndroid

Google zou niet voornemens zijn Google Hangouts en Google Messenger te willen vervangen voor de onlangs aangekondigde berichtendienst Allo en Duo. Dat blijkt uit informatie van een bron die bekend is met de plannen van Google, en graag anoniem wil blijven.

Allo en Duo gaan Google Hangouts en Messenger niet vervangen

Vorige week verscheen er ineens een ‘third level beta tester’ van Google in het nieuws, die claimde informatie te hebben over de toekomst van Google Hangouts en Google Messenger. De tester meldde dat Hangouts en Messenger langzaamaan uitgefaseerd zouden worden en zou worden vervangen met Allo en Duo, de twee onlangs aangekondigde berichtendiensten van de zoekmachinegigant. Dat blijkt mogelijk niet het geval, meldt een bron die bekend is met de plannen van Google. Helaas wil deze bron niet met een naam in het nieuws komen.

De beste man of vrouw weet te melden dat er helemaal geen ‘third level beta tester’ bij Google bestaat. Wel zijn er Googles, betrouwde testers, vrienden en familie. Ook weet de anonieme bron te vertellen dat Google Hangouts en Google Messenger nergens naartoe gaan en dus niet uitgefaseerd zullen worden. Ook zullen Allo en Duo de apps niet gaan vervangen als standaard applicaties binnen Android 7.0. Daarnaast wordt gemeld dat Allo momenteel alleen toestaat met andere Allo-gebruikers te communiceren; cross-app is niet mogelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.