Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert Early Access-sectie voor Google Play

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2016, 9:34 CategorieAndroid

Google heeft een nieuwe sectie voor Google Play gelanceerd: Early Access. Daarmee kun je direct zien welke apps zoeken naar bètatesters. Ook kun je je hier aanmelden voor die bèta’s, waardoor je vaak als eerste toegang krijgt tot nieuwe apps en functies.

Early Access op Google Play: meld je nu aan

Google maakt het tegenwoordig heel gemakkelijk apps te kopen, te downloaden en te gebruiken op Android, via de winkel Google Play. Maar het bedrijf gaat nu een stap verder. Daar waar het eerder al mogelijk was je aan te melden voor bèta’s voor specifieke apps, is het nu mogelijk de Early Access-sectie te zoeken binnen de digitale winkel, waardoor je een compleet overzicht hebt van apps die op zoek zijn naar testers. Daardoor krijg je vaak als eerste toegang tot de nieuwste Android-apps, maar ook tot nieuwe functies binnen bestaande apps.

Wanneer je zo’n app of games binnenhaalt op je Android-smartphone of -tablet, dan krijg je wel een waarschuwing in beeld. De app die je op het punt staat te downloaden is nog in ontwikkeling en kan dus instabiel gedrag of bugs vertonen. Ben je op zoek naar de bèta-apps die je hebt geïnstalleerd? Je vindt ze onder de sectie ‘Mijn apps en games’. Heb je zo’n bèta-app op je Android staan? Dan werkt het zoals elke andere app: je vindt hem dan in de app-lade. Apps die in de Early Access-sectie staan, zullen maar al te snel worden afgrond, belooft Google.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.