Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos krijgt meer sorteer- en bewerkopties

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2016, 9:24 CategorieAndroid

Google heeft de applicatie Google Photos op Android van een update voorzien, die nu elk moment kan arriveren op het toestel waar de app op staat. Mocht je niet kunnen wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe functies, dan kun je ook het apk-bestand downloaden.

Download de nieuwste versie van Google Photos

Google heeft een update uitgebracht voor Google Photos op Android, die twee onderdelen binnen de applicatie uitbreidt. De update wordt op dit moment uitgerold en kan dus elk moment aankomen op je smartphone of tablet. Mocht het je te lang duren, dan is het ook mogelijk de app te updaten met het apk-bestand. Hieronder bespreken we de veranderingen binnen de applicatie.

  • Verbeterde croptool: Op het eerste gezicht lijkt er weinig veranderd te zijn en lijkt Google alleen wat knoppen te hebben verplaatst. Echter, links van de interface is er nu een nieuwe knop waarmee je toegang krijgt tot extra bewerkmogelijkheden. Zo kun je dezelfde aspect ratio behouden terwijl je toch de onnodige onderdelen binnen een foto hebt verwijderd.
  • Albums sorteren: Het is vanaf nu ook mogelijk de sorteermodus te wijzigen wanneer je een album bekijkt. Voor nu kun je alleen kiezen uit ‘recent toegevoegd’ of de standaard variant. Helaas is het zo dat je die modus steeds moet heractiveren wanneer je de app hebt afgesloten en daarna weer hebt geopend.
  • Google Photos
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.