Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gouden OnePlus 3 vanaf 1 augustus verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2016, 9:47 CategorieAndroid

Vanaf 1 augustus is het mogelijk de OnePlus 3 ook in een andere kleur te bestellen in plaats van zwart. Het gaat hier om een gouden versie van de phablet. Je kunt de gouden phablet straks direct vanaf de website van OnePlus bestellen, zonder uitnodiging.

Gouden variant van de OnePlus 3

Wanneer je in de markt bent voor een OnePlus 3, dan kun je momenteel kiezen voor maar één kleur: zwart. Mocht je dat geen toffe kleur vinden, dan hebben we goed nieuws: vanaf 1 augustus is er namelijk een nieuwe kleurenoptie beschikbaar: goud. Of, zoals OnePlus omschrijft, Soft Gold (want gewoon ‘goud’ klinkt niet speciaal genoeg). De nieuwe kleur haalt zijn inspiratie uit het zachte karakter van zand – wellicht dat daar ook de naam ‘soft’ vandaan gekomen is. Hoe dan ook: vanaf 1 augustus kun je deze kleur dus ook bestellen.

Dat bestellen gaat wederom via de eigen website van OnePlus. Omdat we hier met de OnePlus 3 te maken hebben, gaan we ervan uit dat je geen uitnodiging nodig hebt voor het bestellen van de phablet, omdat dat systeem sinds de introductie van de officiële derde OnePlus is afgeschaft. De fabrikant raadt aan dat je zo snel als mogelijk je bestelling plaatst, aangezien het hier een beperkte editie betreft. Dit toestel beschikt onder meer over een 5,5″-scherm en 6GB aan werkgeheugen, dat nu volledig toegankelijk is voor het apparaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.