Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grote update voor Fallout Shelter verschijnt deze week

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2016, 9:42 CategorieAndroid

Deze week verschijnt er een grote update voor het razendpopulaire spel Fallout Shelter. Spelers krijgen toegang tot een nieuw gevechtssysteem en meer. De update, die de game brengt naar versie 1.6, zal op donderdag of vrijdag verschijnen.

Grote update voor Fallout Shelter

Ondanks het feit dat we nu niet meer zo veel horen over Fallout Shelter, betekent dat niet dat de game niet meer populair is. Gamers stoppen nog steeds tientallen uren per week in het spel, waarin je een Vault Overseer bent die in de gaten moet houden of alles nog wel vlekkeloos verloopt in de vault waar jij bent aangewezen als leider. Update 1.6 moet deze week verschijnen en brengt een hoop nieuwe features met zich mee, waaronder een nieuw gevechtssysteem. Ook kun je de Vault Dwellers (de bewoners) op missies sturen.

Ook introduceert de ontwikkelaar nieuwe vijanden, locaties en personages voor de game. Tevens komt er een pc-versie uit, die je mogelijk ook kunt spelen op je Windows 10-tablet. De vraag is natuurlijk hoe goed het spel het daar zal doen en welke features wel en niet worden overgebracht. Zal de Windows-versie ook worden voorzien van timers en f2p-elementen? De tijd zal het ons leren. De verwachting is dat update 1.6 op donderdag of vrijdag wordt uitgebracht, waardoor je dus eind deze week nog meer kunt doen in de Wasteland.

  • Fallout Shelter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.