Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hangouts laat je mensen uitnodigen met een specifieke link

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2016, 10:09 CategorieAndroid

Google Hangouts had deze week al een update gekregen en vandaag is er wederom een nieuwe feature toegevoegd: mensen uitnodigen met een link naar de chat. Zo hoef je niet mensen stuk voor stuk toe te voegen aan een groepsgesprek en kunnen anderen zelf bepalen of ze meedoen of niet.

Hangouts laat je mensen uitnodigen met een specifieke link

Google Hangouts kreeg eerder deze week al een update op zowel Android als iOS en vandaag zien we dat de applicatie wederom is voorzien van een nieuwe functie. Nu is het namelijk mogelijk mensen voor een groepsgesprek uit te nodigen via een specifieke link die je kunt delen. Zo hoef je dus niet meer iedereen stuk voor stuk toe te voegen en kun je naar iedereen dezelfde url sturen. Daarnaast kunnen de mensen die zijn uitgenodigd ook zelf beslissen of ze met de groep willen meedoen of niet, voordat ze onvrijwillig worden toegevoegd.

Deze feature dien je per chat in te stellen in het menu. Je hebt ook de mogelijkheid de link te deactiveren wanneer jij dat nodig acht, zodat niet zomaar iedereen even naar binnen kan komen. Ook kan het handig zijn wanneer je genoeg mensen in de groep hebt zitten voor een project, bijvoorbeeld. De nieuwe feature wordt op dit moment in verschillende stappen uitgerold voor alle platformen waar je Hangouts op kunt gebruiken. Het kan zijn dat je de update al hebt ontvangen. Zo niet, dan hoef je slechts een paar dagen te wachten op de update.

  • Google Hangouts
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.