Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HP Elite X3 gaat 699 euro kosten, verschijnt in september’

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2016, 10:07 CategorieWindows

HP schijnt tijdens een evenement in Milaan bevestigd te hebben dat de HP Elite X3 699 euro gaat kosten wanneer de phablet in september verschijnt. Dat zijn twee punten van informatie die de fabrikant nog niet eerder gecommuniceerd heeft.

Gerucht: HP Elite X3 kost 699 euro

Sinds de aankondiging van de HP Elite X3, was er altijd al een beetje mysterie te bespeuren over het apparaat. We wisten dat de phablet in de zomer van 2016 zou worden uitgebracht en wat we er ongeveer van mogen verwachten, maar daar houdt het wel bij op. Sinds februari is er wel het één en ander naar buiten gebracht (zo werkt de vingerafdrukscanner pas vanaf de herfst dit jaar), maar ook van die informatie kreeg je nou niet meteen het meest complete beeld van de ‘superphone‘, zoals de fabrikant hem zelf noemt.

Nu is er in elk geval een nieuw gerucht opgedoken over de HP Elite X3. Dit gerucht zou afkomstig zijn van een HP-medewerker, die zou hebben aangegeven dat de Elite X3 in september wordt gelanceerd voor een prijs van 699 euro. Een precieze datum is echter niet gegeven. En hoewel we een Europese prijs zien staan, betekent dat ook niet direct dat de X3 meteen naar Nederland komt – want ook daar is nog niets over bekend. Het is nu wachten totdat HP het echte nieuws naar buiten brengt. Wanneer dat gebeurt, is helaas onbekend.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.