Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Elite x3 vanaf 1 september beschikbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 16:19 CategorieWindows

Fabrikant HP heeft laten weten dat de HP Elite x3 vanaf 1 september in Nederland verkrijgbaar is. HP presenteert de device als een alles-in-één-apparaat, die de kracht van een pc combineert met de veelzijdigheid van een tablet én de premiumfuncties van een smartphone.

HP Elite x3 vanaf 1 september te koop

De HP Elite x3 is per 1 september beschikbaar op de Nederlandse markt. HP omschrijft de Elite x3 als een device dat de kracht van een pc combineert met de veelzijdigheid van een tablet én de premiumfuncties van een smartphone. De Elite x3 is ontworpen voor zakelijke gebruikers, die met het apparaat altijd en overal productief (willen) zijn. Voor de meeste programma’s hoef je niet over te schakelen naar een ander apparaat met de Elite x3 en die eigenschap heeft de phablet te danken aan Windows Continuum.

Gebruikers kunnen op de smartphone een programma starten en doorwerken aan hun bureau of op een andere locatie zonder op te slaan, te synchroniseren of opnieuw op te starten. Naast Continuum, gebruikt de X3 HP Workspace en de bijbehorende accessoires HP Desk Dock en HP Lap Dock (zie foto). Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 820-processor, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Ook is er een 5,96″-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Elite x3 inclusief In-ear koptelefoon is per 1 september beschikbaar voor 699 euro (ex. btw); inclusief de Desk Dock voor 729 euro (ex. btw) en inclusief Desk Dock en Lap Dock voor 1.199 euro (ex. btw). Het complete ecosysteem inclusief accessoires en de software solutions is later deze zomer beschikbaar. De HP Elite x3 richt zich op de zakelijke markt en wordt verkocht via HP Business partners.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.