Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Honor Note 8 krijgt 6,6-inch display’

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2016, 11:29 CategorieAndroid

Het ziet ernaar uit dat TENAA, de Chinese communicatiewaakhond, foto’s en informatie naar buiten heeft gebracht van de Huawei Honor Note 8. Bij de Chinese partij is namelijk een toestel gecertificeerd dat het modelnummer EDI-AL10 draagt. Naar verwachting gaat het om de Honor Note 8, zo weet GSM Arena in ieder geval te melden.

Specificaties van de Huawei Honor Note 8

Uit de informatie van TENAA is gelijk de nodige informatie te halen. Zo zou het gaan om een phablet met een flink display, namelijk 6,6-inch. De beeldschermresolutie bedraagt 2560 x 1440 pixels. Onder de motorkap draait het toestel op een 2,5 GHz octa-core processor, naar verluidt een Kirin 950. De batterij die in het toestel zit, zou een 4.400 mAh-variant zijn.

Wat verder naar buiten is gebracht, is dat het gaat om een toestel met Android 6.0 Marshmallow als besturingssysteem, 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslagruimte. Tevens beschikt de phablet over twee camera’s. De camera aan de voorzijde is er één met 8 Megapixel en die aan de achterkant is 13 Megapixel. Over een prijs is nog niets bekend. Wel is bekend dat de phablet gaat beschikken over een vingerafdruksensor. Het gewicht van de nieuwe Huawei gaat 219 gram bedragen, terwijl zijn afmetingen 178.8 × 90.9 × 7.18 millimeter zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.