Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad M2 wordt voorzien van Android 6.0

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 11:07 CategorieAndroid

De Huawei MediaPad M2, met zijn 8″-scherm, wordt voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Je kunt je nu aanmelden voor de bèta, mocht je dat willen. Wat voor nieuwe features worden geïntroduceerd voor de tablet, is nu nog niet bekendgemaakt.

Marshmallow voor de Huawei MediaPad M2

Huawei heeft aangekondigd dat de 8-inch Huawei MediaPad M2 wordt voorzien van Marshmallow. Het gaat hier om de EMUI 4.0-skin van het bedrijf, die je al tegenkomt op andere moderne apparaten van dezelfde fabrikant. De verwachting is dat Marshmallow, waar je hier alles over kunt lezen, in september wordt gelanceerd voor de 8-inch M2. Mocht je nu alvast willen meedoen met de bèta van de software, dan is het mogelijk een mailtje te sturen naar Huawei waarin je aangeeft mee te willen doen, op huaweifansbeta@huawei.com.

Helaas is het zo dat slechts honderd mensen de kans krijgen mee te doen met de bèta, waardoor je er snel bij moet zijn. De Huawei MediaPad M2 heeft een full hd-resolutie van 1200 bij 1920 pixels. Onder de motorkap vinden we de zelf ontwikkelde Kirin 930 64 bit octacore-processor terug, geklokt op 2GHz. De tablet heeft 2GB aan werkgeheugen en beschikt tevens over 16GB aan interne opslagruimte. Maar er is ruimte voor een micro-sd-kaart, die de opslagruimte kan vergroten met 32GB. Ook draait de MediaPad M2 nu nog op Android 5.0.

  • Delen:

Reacties

  1. Michel
    01 oktober, 2016 om 8:15

    Al nieuws over de Mediapad M2 10.0? Wordt deze ook voorzien van een update?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.