Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iKenteken en Kenteken Opzoeken vormen samen Finnik

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2016, 9:50 CategorieAndroid

Met de Finnik Kenteken-app kun je opzoeken hoe populair je auto is. Dit is een samenvoeging van de twee grootste onafhankelijke kenteken-apps van Nederland, die bekend stonden als iKenteken en Kenteken Opzoeken. De app is nu verkrijgbaar voor Android en iOS.

Download Finnik Kenteken Opzoeken

Met de Finnik Kenteken-app kun je opzoeken hoe populair je auto is. Dit is een samenvoeging van de twee grootste onafhankelijke kenteken-apps van Nederland: iKenteken en Kenteken Opzoeken. Naast de gegevens uit de bestaande apps biedt de Kenteken-app nieuwe functies, zoals checken hoe vaak je eigen auto wordt gespot, de huidige inruilwaarde en de status van het kenteken. Consumenten die op zoek zijn naar een auto of meer willen weten over hun eigen auto, hebben met de app overal en altijd een mobiele bron bij de hand.

Wat is de APK-vervaldatum? Hoe vaak is hij bekeken door anderen? Technische details? Dat is dankzij de app in een oogopslag te zien. Elke keer als een autorapport wordt opgevraagd voor een kenteken is dat een ‘spot’. Hoe vaker een auto wordt gespot, hoe gewilder de auto dus is onder autokopers. Dat auto’s spotten populair is, is duidelijk te zien aan de 33 miljoen autorapporten die in 2015 zijn opgevraagd. Finnik verwacht in 2016 met een groei van zeven miljoen zo’n veertig miljoen spots te halen. De app is nu te downloaden.

  • Finnik Kenteken Opzoeken
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.