Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Inbox kan straks antwoorden terugsturen bij afwezigheid

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2016, 10:27 CategorieAndroid

Inbox by Gmail kan binnenkort een antwoord terugsturen wanneer je afwezig bent, bijvoorbeeld wanneer je met vakantie of een dag niet afwezig bent. Dat blijkt uit de code van de app, die onlangs een update heeft gekregen op Android.

Inbox kan straks antwoorden terugsturen bij afwezigheid

De Inbox by Gmail-applicatie op Android is onlangs van een update voorzien. Helaas brengt die update geen nieuwe features met zich mee, maar is het wel zo dat er een aanwijzing is gevonden voor een toekomstige functie in de code van de app, die er eerder niet ingestaan heeft. Het gaat hier om de zogenoemde Vacation responder. Dat is een feature waarmee je de app automatisch een antwoord kan laten geven met daarin informatie over je afwezigheid. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie of een paar dagen niet op kantoor bent.

Op moment van schrijven is het nog niet mogelijk dat te doen met Inbox. Niet op het web en ook niet binnen de app. Wel kan het nog wanneer je terugschakelt naar Gmail, aangezien het toch een ontzettend klassieke e-mailfunctie is. De code geeft verder het idee dat de functie hetzelfde zal werken als binnen de Gmail-app. Je geeft aan vanaf wanneer je weg bent, wanneer je terugkomt, wat het bericht moet zijn binnen de mail en stelt het onderwerp in. Vervolgens zal Gmail een e-mail terugsturen naar de mensen die je in die periode mailen.

Het is niet bekend wanneer de functie aan Inbox by Gmail wordt toegevoegd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.