Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus krijgt tenminste 32GB aan opslagruimte’

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2016, 8:49 CategorieiPhone

Als we de geruchten mogen geloven, dan krijgt de iPhone 7 Plus tenminste 32GB aan opslagruimte; het 16GB-model wordt dus afgeschreven door Apple. Mocht het gerucht kloppen, dan is het geen vreemde ontwikkeling: 16GB is vaak te weinig voor de gebruiker.

Geen 16GB-opslagoptie voor iPhone 7 Plus

The Wall Street Journal heeft iemand gesproken die bekend is met de plannen van Apple omtrent de onaangekondigde iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Het bedrijf uit Cupertino is namelijk mogelijk voornemens geen 16GB-model van de nieuwe iPhone uit te brengen. Het model met het minste opslaggeheugen krijgt 32GB aan interne ruimte met zich mee, aldus de bron. Helaas is verder niet bekend hoeveel opslagruimte de rest van de line-up zal krijgen, maar er wordt gespeculeerd over een high-end model met maar liefst 256GB aan ruimte.

In de afgelopen maanden is geheugen voor opslag een stuk goedkoper geworden. Veel concurrerende smartphones en phablets bieden vandaag de dag gebruikers minimale opties aan met 32GB aan aan opslagruimte, dus kan Apple eigenlijk niet meer achterblijven. Daarnaast is het zo dat 16GB wordt gezien als ‘te weinig’. Ja, veel foto’s en muziek staat tegenwoordig in de cloud, maar wanneer je van plan bent om te gamen (of je houdt er een offline muziekcollectie op na), dan is alle ruimte die je extra krijgt bij de aankoop, mooi meegenomen, natuurlijk.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.