Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus vanaf 9 september te pre-orderen’

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2016, 9:58 CategorieiPhone

De iPhone 7 Plus zou op 12 of 16 september moeten verschijnen. Maar nu blijkt dat je mogelijk vanaf 9 september de nieuwe phablet al vooruit kunt bestellen. Dat meldt althans Evan Blass, een bekende informatielekker op Twitter.

Gerucht: iPhone 7 Plus op 9 september te pre-orderen

Er heerst nog wat verwarring over de releasedatum van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus (en misschien wel de iPhone 7 Pro). De geruchtenmakers zijn er nog niet over uit of we de toestellen op 12 of 16 september mogen verwachten. Wel lijkt de datum van 9 september vast te staan als het om de pre-orders van de toestellen gaat. Dat meldt althans Evan Blass, een bekende twitteraar die wel vaker de juiste technologie-informatie in handen heeft. Dat zou goed kunnen kloppen wanneer je ook naar de data van vorig jaar kijkt.

Vorig jaar presenteerde Apple de iPhone 6S Plus namelijk op 9 september. De pre-orders konden op 12 september worden geplaatst en de releasedatum viel op 25 september. Dit jaar zal de presentatie mogelijk op 6 september plaatsvinden. Dan kunnen de pre-orders inderdaad starten op 9 september, waarna de nieuwe iPhone op een onbekende datum dus moet worden gelanceerd (maar dat zal mogelijk op 12, 16 of zelfs 22 september kunnen zijn). De verwachting is dat Apple dit jaar heel weinig grote veranderingen zal doorvoeren.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.