Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPhone 7 Pro gespot naast iPhone 7 Plus en iPhone 7

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2016, 9:56 CategorieiPhone

Mogelijk verschijnen er dit jaar niet twee, maar drie nieuwe iPhones. Eén van die nieuwe iPhones kan mogelijk de iPhone 7 Pro gaan worden. Deze phablet zou kunnen verklaren waarom er veel tegenstrijdige berichten zijn over de grote variant van de nieuwe iPhone.

iPhone 7 Pro – de iPhone met een dubbele camera

Er zijn foto’s gelekt waarop we drie iPhones te zien krijgen. Van links naar rechts zien we e iPhone 7 Pro, iPhone 7 Plus en de iPhone 7. Deze nieuwe iPhone zou kunnen verklaren waarom we zoveel tegenstrijdige berichten horen over het design van de grotere iPhone. Krijgt die nou een dubbele camera of niet? En hoe zit dat met de Smart Connector. De foto’s lijken voor nu het antwoord te leveren, aangezien het Pro-model laat zien dat dit het toestel is waar we die features op tegenkomen. Het Plus-model is enkel een grote iPhone 7.

iphone-7-pro-iphone-7-plus-iphone-7-groot

Verder is het opvallend om te zien dat er ook een S op de achterkant gedrukt staat. De mogelijkheid bestaat dus dat Apple deze smartphones wil toevoegen aan de S-serie, terwijl dat best een vreemde gedachte is. De S-serie is namelijk de opvolger van een nieuwe iPhone die een jaar daarvoor is uitgebracht. Het kan ook zijn dat we hier gewoonweg met dummy’s te maken hebben en dat er allerlei designelementen aan zijn toegevoegd waar we nog niet mee te maken hebben. Apple heeft, zoals altijd, niet gereageerd op de geruchten.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.