Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Irisscanner Note 7 werkt niet in combinatie met brillen en baby’s’

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2016, 9:22 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt de irisscanner van de Samsung Galaxy Note 7 niet wanneer iemand een bril draagt. Ook kan de scanner problemen hebben bij het scannen van de iris van een baby of iemand die lenzen draagt.

‘Irisscanner Note 7 werkt niet in combinatie met brillen en baby’s’

Er is mogelijk meer informatie gelekt over de irisscanner van de Samsung Galaxy Note 7. Uit die info, afkomstig uit China, is op te maken dat de irisscanner van de phablet mogelijk niet werkt met iemand die een bril of lenzen draagt. Ook is het zo dat de iris van een baby niet gescand kan worden. Daarnaast is ook naar buiten gekomen dat je de scanner tenminste twintig centimeter van je ogen vandaan moet houden, om ervoor te zorgen dat er geen negatieve effecten kunnen optreden – kinderen zouden er ook niet mee mogen spelen.

Wanneer iemand een bril of lenzen draagt, dan zou de scanner niet goed kunnen verifiëren of diegene ook daadwerkelijk is wie die wil zeggen dat ‘ie is, waardoor het ontgrendelen mogelijk dus niet (goed) werkt. Samsung zou daarom aanraden je bril af te zetten wanneer je van de scanner gebruik wil maken. Ook mag je de scanner niet in direct zonlicht gebruiken. Voor een feature dat een unique selling point moet zijn, zijn dat nogal wat beperkingen. Samsung heeft hier nog niet op gereageerd. Op 2 augustus wordt de Note 7 aangekondigd.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.