Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu de publieke bèta van iOS 10 installeren

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2016, 8:59 CategorieiPad

Het is vanaf nu mogelijk jezelf aan te melden voor de publieke bèta van iOS 10, zodat je alvast kunt kennismaken met de nieuwste features. Je dient er wel altijd rekening mee te houden dat er nog bugs tegengekomen kunnen worden.

Publieke bèta iOS 10 nu te downloaden

Apple heeft officieel de publieke bèta van iOS 10 gelanceerd. Dat is twee dagen nadat het bedrijf de tweede ontwikkelaarsversie heeft uitgebracht. Normaal gesproken levert Apple de publieke variant pas na drie ontwikkelaarsversies af, dus laten we hopen dat dit spreekt voor de kwaliteit van de software. Uiteraard noemt het bedrijf uit Cupertino deze iOS-update de grootste tot nu toe. In dit uitgebreide achtergrondartikel kun je lezen wat er allemaal is veranderd, aangepast en toegevoegd. Ook lees je hier hoe je de applicaties verbergt.

Mocht je meedoen met de bèta, dan kun je op een aantal nieuwe aspecten rekenen. Zo kun je op de lockscreen naar rechts vegen en toegang krijgen tot de Spotlight, terwijl je toegang krijgt tot de camera wanneer je naar links veegt. Daarnaast hebben enkele standaard applicaties, zoals Muziek, Nieuws en Foto’s, nieuwe features gekregen en beschikt de berichtenapplicatie nu over extensies. Heb je interesse? Dan kun je je via de website van Apple aanmelden voor de publieke bèta van iOS 10. Let op, want er kunnen nog altijd bugs voorkomen.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.