Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kairosoft lanceert Legends of Heropolis op Android

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2016, 11:27 CategorieAndroid

De Japanse spellenmaker Kairosoft, favoriet hier op de redactie, heeft een nieuwe game op Android vrijgegeven, genaamd Legends of Heropolis. De game is volledig gratis te downloaden, maar bevat wel enkele advertenties tijdens het spelen.

Download Legends of Heropolis van Kairosoft

Van sommige game-ontwikkelaars kun je ervan uitgaan dat de games die zij uitbrengen, een mooie ervaring opleveren. Kairosoft is één van die developers, die al jaren leuke en verslavende titels uitbrengt op Android en iOS. Legends of Heropolis is een nieuwe game van de ontwikkelaar, waarin je in de huid kruipt van een held die de taak heeft een stad opnieuw op te bouwen. In tegenstelling tot recent uitgebrachte Kairosoft-spellen, is Legends of Heropolis gratis te downloaden. Wel zijn er advertenties aanwezig tijdens het spelen.

De gameplay is grotendeels onveranderd sinds het laatst uitgebrachte spel en liefhebbers van de games van deze ontwikkelaar weten dan ook precies wat ze ervan mogen verwachten. Hoewel de games van Kairosoft soms iets te basic zijn, bevat dit spel meerdere lagen en zelfs moderne rpg mechanics waarmee je aan de slag kunt gaan. Omdat de game wat dieper gaat, betekent dat ook dat je even wat tijd moet investeren voordat het écht leuk wordt – dit spel is lang niet zo toegankelijk als de grote hit Game Dev Story van een paar jaar geleden.

  • Legends of Heropolis
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.