Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LEGO City My City 2 combineert Sim City met sandbox-elementen

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2016, 9:24 CategorieAndroid

LEGO heeft dit weekend een nieuwe LEGO-game gelanceerd in de App Store en Google Play, genaamd LEGO City My City 2, die elementen van Sim City combineert met sandbox gameplay. Het spel is voor jong en oud en gratis te downloaden voor iedereen.

Download LEGO City My City 2 voor Android en iOS

LEGO heeft een gloednieuw spel uitgebracht voor Android en iOS, genaamd LEGO City My City 2. Dit is, niet geheel verrassend, het vervolg op LEGO City My City, dat gigantisch veel downloads op zijn naam heeft staan (Google Play geeft aan ergens tussen de tien en vijftig miljoen). Reden genoeg voor een nieuw deel in de serie, dat nu beschikbaar is. Daar waar het eerste deel min of meer een collectie minispelletjes aanbiedt, biedt deel twee een samenhangend avontuur aan. Je kunt de stad om je heen nu zelf bouwen en vormgeven.

En wanneer je klaar bent met bouwen (het lijkt een beetje op Sim City), dan kun je de stad betreden met een voertuig naar keuze, zodat je alle gebouwen en kunstwerken van dichtbij kunt bekijken. Die voertuigen dien je zelf natuurlijk te bouwen (het is immers een LEGO-game), waarna je kunt beginnen aan missies voor het verzamelen met studs en blokken. Hoe meer je speelt, hoe meer je ontgrendelt – hoe meer je dus weer kunt spelen. Het mooiste is misschien nog wel dat de LEGO-sets in het spel gebaseerd zijn op echte bouwsets.

LEGO City My City 2 mag dan wel grafisch intensief zijn, recente tablets als de Asus ZenPad 10 of de eerder uitgebrachte Acer Iconia 8 of Iconia 10 moeten het spel meer dan prima kunnen afspelen. Je iPad dient tenminste iOS 8 aan te kunnen. Er zijn geen in-app-aankopen aanwezig.

  • LEGO City My City 2
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.