Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lego Star Wars: The Force Awakens ook uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2016, 15:29 CategorieAndroid

Lego Star Wars: The Force Awakens is vanaf nu ook verkrijgbaar voor Android, waar je nu de eerste aflevering kunt downloaden van het grote spel. De overige acht hoofdstukken van het spel kosten wel geld en nemen meer dan een gigabyte aan ruimte in beslag.

Nu te downloaden: Lego Star Wars: The Force Awakens

Daar waar Lego Star Wars: The Force Awakens eind vorige maand al verscheen voor iOS, is het spel nu ook te downloaden voor Android. De regels zijn hetzelfde: je kunt de eerste aflevering van het spel gratis te downloaden en uitproberen. Wil je meer van deze gameplay? Dan dien je de rest van de afleveringen te kopen, die per stuk geld kosten. In totaal kun je nog acht episodes kopen na de eerste. Wees wel gewaarschuwd, want je dient minimaal een gigabyte aan ruimte op je Android-smartphone of -tablet te hebben voor de installatie.

In de loop van het jaar komen meer levels (de overige afleveringen), character packs en extra content beschikbaar die in de app aangekocht kunnen worden. De game bevat verhaallijnen uit Star Wars: The Force Awakens, die op een slimme en geestige Lego-manier worden gebracht. Voor het eerst in een videogame kunnen spelers de nieuwe avonturen uit de Star Wars Melkweg beleven die zich afspelen in aanloop naar de film en daardoor zelfs nieuwe inzichten verwerven. De in-app-producten kosten 7,49 tot 10,99 euro per item.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.