Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo ThinkPad Yoga 460 ook verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2016, 9:00 CategorieWindows

Lenovo heeft in de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd en de nodige convertibles op de markt gebracht. Een daarvan is de Lenovo ThinkPad Yoga 460 die inmiddels ook te verkrijgen is in Nederland. De Windows 10-convertible gaat vanaf nu voor een bedrag vanaf 1299 euro over de digitale toonbank.

Lenovo ThinkPad Yoga 460 te koop in Nederland

Al enige tijd terug schreven we voor het eerst over de Lenovo ThinkPad Yoga 460. Daarna brachten we in september van 2015 al een hands-on-artikel en sinds kort ligt hij dus definitief in de Nederlandse winkels. De convertible beschikt over een 14 inch-scherm en draait op Windows 10. De beeldschermresolutie van het IPS-scherm is 1920 x 1080 pixels.

Wat betreft processor is er gekozen voor een zesde generatie Intel Core i5. Daarnaast beschikt het apparaat over 8GB aan werkgeheugen en een SSD-schijf van 256GB. Dat laatste zorgt ervoor dat zowel de tablet als de programma’s razendsnel worden opgestart. Ook is de convertible uiteraard van alle gemakken voorzien wat betreft Bluetooth, HDMI en de nodige USB-poorten. Het 1,8 kilogram wegende apparaat, dat je multifunctioneel kunt gebruiken vanwege het feit dat het scherm 360 graden te draaien is, ligt vanaf nu in de winkels voor een bedrag van 1.299 euro. Daarbij wordt naast de ThinkPad ook een stylus, een voedingskabel en een handleiding meegeleverd. Het apparaat beschikt overigens ook over een vingerafdruksensor.

  • Delen:
Lenovo ThinkPad Yoga 460
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.