Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga 710 (14 inch) nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2016, 10:31 CategorieWindows

De Lenovo Yoga 710, met zijn 14″-scherm, is nu te koop in Nederland. Onder de metalen motorkap bevindt zich een Intel Core i7-processor met 8GB ram. Ook is er maximaal 256GB aan opslaggeheugen aanwezig in deze convertible.

Lenovo Yoga 710 (14 inch) nu te koop in Nederland

Het is vanaf nu mogelijk de Lenovo Yoga 710 te kopen in Nederland. Dit is een convertible apparaat en dat betekent dat je hem kunt gebruiken als een tablet, maar ook als een volwaardige laptop. De specs in dit apparaat bewijzen dat eens te meer: met 8GB aan werkgeheugen en een Intel Core i7-processor kun je met een hoge snelheid veel werkzaamheden verrichten. Ook kun je tot maximaal 256GB aan interne opslagruimte krijgen en kun je nog kiezen voor een coprocessor van Nvidia, waardoor de prestaties nog sneller worden.

Lenovo Yoga 710 (14 inch) a

De Lenovo Yoga 710 wordt aangeboden met een vanafprijs van 999 euro (maar voor de extra opties betaal je natuurlijk altijd wat extra). De convertible draait op Windows 10 en weegt zo’n 1,6 kilo. Ook is het apparaat 17,3 millimeter dun. De processor beschikt over een kloksnelheid van 1,8GHz, terwijl het scherm beschikt over een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Mocht het beschikbare geheugen niet voldoende zijn, dan kun je er ook altijd nog een micro-sd-kaart in stoppen. Verder zijn alle gangbare connectiviteitsopties aanwezigen.

Je kunt de Lenovo Yoga 710 kopen bij onder meer Paradigit.

Voor meer info over de tablet, kun je altijd terecht in onze database.

  • Delen:
Lenovo Yoga 710 (14 inch)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.