Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V20 verschijnt mogelijk al in september

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 9:21 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dat zal LG de opvolger van de LG V10, genaamd de LG V20, in september van dit jaar moeten gaan lanceren. Dat zou twee maanden eerder zijn dan gepland. De LG V10 kwam in oktober van vorig jaar uit.

Gerucht: LG V20 verschijnt in september

De opvolger van de LG V10, een phablet met een extra schermpje boven het grote, reguliere, scherm, zou al in september van dit jaar moeten verschijnen, tien maanden nadat het eerste toestel op de markt verscheen. De geruchtenmolen spreekt over de LG V20 in plaats van de LG V11 bijvoorbeeld; het is niet bekend waarom de fabrikant voor een dergelijke nummering gekozen heeft. Dat LG de release van zijn smartphone wil vervroegen is geen gek idee, aangezien er aan het einde van het jaar vaak veel nieuwe modellen uitkomen.

Met deze move wil LG namelijk concurrenten als Samsung en Apple te slim af zijn, door zijn toestel dus alvast beschikbaar te stellen. De kans is groot dat LG op achterstand raakt wanneer de LG V20 te laat zou worden gelanceerd. We weten dat Samsung begin augustus de nieuwe Samsung Galaxy Note zal aankondigden, terwijl Apple meestal ook nieuwe producten aankondigt in september. Het wordt in elk geval een najaar zoals je hem mag verwachten, met grote fabrikanten die zullen strijden om de euro’s en de dollars van deze wereld.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.