Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met Win10 Widgets plaats je widgets op het bureaublad

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2016, 9:57 CategorieApplicaties

Met Win10 Widgets is het mogelijk dat je enkele widgets plaatst op het bureaublad van je Windows 10-apparaat, bijvoorbeeld een tablet in de pc-modus. Zo kun je bijvoorbeeld je werkgeheugen of vrije schijfruimte goed in de gaten blijven houden.

Download nu Win10 Widgets voor Windows 10

Win10 Widgets is een handige applicatie die nu beschikbaar is voor Windows 10. Met deze app plaatst je widgets op het bureaublad van je Windows 10-apparaat, of dat nu een reguliere pc of een tablet in pc-modus is (wanneer de tabletmodus is uitgeschakeld in het snelle menu). Met de widgets kun je een aantal aspecten van je Windows 10-apparaat in de gaten houden, zoals het werkgeheugen, de vrije schijfruimte, algemene performance en meer. De applicatie is gebaseerd op het gratis en lichte open source-programma Rainmaker.

Dit kun je zoal in een widget plaatsen:

 • Harde schijf
 • Performance
 • Batterij
 • Cpu
 • Netwerk
 • Schijf
 • Werkgeheugen
 • Datum en tijd
 • Wifi
 • Volume
 • Lock
 • Weer
 • Spotify
 • Layout Switcher

Voordat je aan de slag kunt, die je zowel Rainmaker als Win10 Widgets te downloaden. Deze applicaties staan niet in de Windows Store en dien je te downloaden van Github. Check ook vooral de onderstaande video om nog een indruk te krijgen van wat allemaal mogelijk is met de widgets.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.