Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Garage lanceert Arrow Launcher 2.1

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2016, 10:05 CategorieAndroid

Microsoft heeft dit weekend een update uitgebracht voor de Arrow Launcher. De update brengt een flink aantal verbeteringen met zich mee. Nog geen maand geleden lanceerde het Garage-team al versie 2.0 van de populaire launcher.

Download Arrow Launcher 2.1

Het Microsoft Garage-team, een experimenteel team binnen Microsoft die een aantal toffe apps lanceert (maar helaas niet allemaal wereldwijd), heeft dit weekend een update uitgebracht voor de Arrow Launcher. De update brengt een groot aantal veranderingen met zich mee. Hoewel de app nog geen jaar geleden werd gelanceerd, zien we toch dat het Garage-team de app regelmatig van updates voorziet. Het is bijvoorbeeld nog geen maand geleden dat versie 2.0 werd gelanceerd, die de integratie met Microsoft Office met zich meebracht.

Dit is er nieuw in de launcher:

  • Meer ondersteuning voor notificatiesbadges, waaronder Facebook, WhatsApp en WeChat
  • Ondersteuning voor het 24-uurs formaat
  • Elementen overgenomen van Material Design met betrekking tot animaties
  • Bugs opgelost binnen contacten en recente contactpersonen
  • Algemene prestatieverbeteringen en kleiner apk-bestand

De Arrow Launcher is een launcher die laat zien welke apps je het meeste gebruikt. Die apps worden dan ook overzichtelijk op het scherm gepresenteerd. Dat overzichtelijke karakter zien we ook terug voor je contacten en de integratie met Wunderlist en nog veel meer.

  • Arrow Launcher
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.