Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft voorziet OneDrive van een grote update

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2016, 9:46 CategorieAndroid

Microsoft heeft de cloudopslagdienst OneDrive van een grote update voorzien, die allerlei handige features toevoegt aan de fotosectie van de dienst. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk je Pokémon GO-collectie bij te houden binnen de service, dankzij handige herkenningssoftware.

Microsoft OneDrive zal foto’s automatisch in albums plaatsen

Microsoft OneDrive heeft een grote update gekregen die een aantal handige hulpmiddelen toevoegt aan de fotosectie. Eén van die nieuwe features is het automatisch aanmaken van albums, dat een beetje doet denken aan Google Photos. De dienst kan nu herkennen dat je foto’s vlak achter elkaar of op een bepaalde locatie hebt genomen. De foto’s met de meeste kwaliteit komen in een album te staan en wanneer het album af is, krijg je een notificatie. Deze update geldt voor alle platformen waar je de service op kunt gebruiken.

Maak je gebruik van de Windows 10 Photos-applicatie, verwacht dan een diepere integratie met OneDrive. Wanneer je op beide apps bent ingelogd, dan zullen je OneDrive-foto’s ook in de Photos-app verschijnen. Op de website van de cloudopslagdienst krijg je nu ook foto’s te zien die je op een specifieke dag genomen hebt. Daarnaast zijn ook de zoekopties verbeterd. Als laatste is er een koppeling naar Pokémon GO; wanneer je screenshots uploadt naar de opslagdienst, dan zal die in staat zijn de Pokémon op de afbeelding te herkennen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.