Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft wil dit jaar nog een Surface gaan uitbrengen’

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2016, 9:10 CategorieWindows

Microsoft zou voornemens zijn dit jaar een Surface uit te brengen. Dat blijkt uit een gemaakte foto van de hardwaremuur binnen een pand van de fabrikant. Op de foto is onbekende hardware te zien met de tekst ‘2016’ en ‘coming soon’.

Meer Surface in 2016 én 2017

Het lijkt erop dat Microsoft dit jaar nog een nieuwe Surface wil uitbrengen. Dat blijkt uit de bovenstaande foto (die je hieronder in het groot kunt bekijken), waarop een silhouette van een Surface-apparaat kunt zien met de tekst ‘2016’ en ‘coming soon’ (‘volgt snel’). Op de foto zien we een muur binnen een bedrijfspand van Microsoft, waarop het bedrijf laat zien wat voor hardware er al is uitgebracht. We zien onder meer de Pro 4 en de Book (niet in Nederland uitgebracht), maar dus ook de placeholders voor dit én volgend jaar.

microsoft-surface-2016-tablet-pc-1

Op moment van schrijven is het nog niet bekend of het daadwerkelijk om een tablet of een 2-in-1-apparaat gaat, maar het silhouette doet in elk geval vermoeden dat het een bekend Surface-product zal worden (dus geen hub voor je smart home, of iets dergelijks). Maar omdat we ook de Surface Pen en de Type Cover op de foto zien staan, is dat niet helemaal uitgesloten. Wellicht komt er toch een Phone aan binnen de Surface-lijn? Hoe dan ook, voor dit jaar staat er dus nog één apparaat gepland en voor volgende jaar maar liefst drie.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.