Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Minecraft: Story Mode Episode 7 verschijnt op 26 juli

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2016, 9:04 CategorieGaming

Telltale Games heeft bekendgemaakt wanneer we de nieuwste iteratie van Minecraft: Story Mode mogen verwachten. Het betreft hier episode 7. Deze episode zal op 26 juli het verhaal voortzetten en opbouwen naar de climax van het seizoen.

Minecraft: Story Mode Episode 7 verschijnt op 26 juli

Het verhaal van Minecraft: Story Mode zal binnenkort ten einde komen. Nadat ontwikkelaar Telltale Games eerder al de eerste vijf afleveringen had gelanceerd, kondigde het bedrijf later nog eens drie episodes aan. De tweede van deze drie nieuwe episodes, episode 7, verschijnt op 26 juli, maakt de developer nu bekend, en zal het verhaal voortzetten vanuit episode 6, terwijl er tegelijkertijd wordt opgebouwd naar episode 8. Dan komt het eerste seizoen tot een eind – helaas is er over een tweede seizoen voor de serie nog niets bekendgemaakt.

Episode 7 heeft de naam Access Denied meegekregen en zal een nieuw personage gaan introduceren. Dit personage heet Harper; actrice Yvette Nicole Brown (bekend van de komedieserie Community) zal de stem verzorgen. Wanneer je al in het bezit bent van een season pass (de extra season pass en niet de eerste), dan kun je episode 7 van Minecraft: Story Mode op de 26ste downloaden. Wanneer je geen season pass hebt, dan kun je de aflevering ook los downloaden – maar een season pass is vaak net zo duur (of goedkoper) en heel gemakkelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.