Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijk eerste foto’s van iPad Pro 2 opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2016, 10:30 CategorieiPad

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de iPad Pro 2. Apple zou hier achter de schermen aan werken. De productie van dit model zou in september van start moeten gaan, met het modelnummer MH1C2CD/F.

Is dit de iPad Pro 2?

Hoewel iedereen momenteel bezig is met de aankondiging van de iPhone 7 Plus (komt er nou ook een iPhone 7 Pro?), zou je bijna vergeten dat Apple ook nog werkt aan een nieuw iPad Pro-model, die nu de naam iPad Pro 2 gekregen heeft. Er zijn nu foto’s opgedoken van dit apparaat, waar we vermoedelijk voor het eerst kennismaken met het apparaat. Deze foto’s zijn afkomstig van de Aziatische bevoorradingsketen van het bedrijf uit Cupertino. Het modelnummer van deze nieuwe iPad Pro zou MH1C2CD/F moeten zijn.

ipad-pro-2-lek

De tablet op de bovenstaande foto’s heeft maar net genoeg geheugen voor de installatie van iOS 10 en voor het testen van enkele applicaties. Daardoor leeft nu de gedachte dat we te maken hebben met een testmodel of prototype. Helaas is er momenteel geen informatie beschikbaar over de iPad Pro 2. We kunnen dan ook alleen maar speculeren over het apparaat. Mogelijk krijgt de tablet de nieuwe Apple A10X-processor, evenals de True Tone-display met zich mee, die we ook tegenkomen op de iPad Pro 9.7.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.