Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke specs voor Lenovo Miix 510 al gelekt

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2016, 9:50 CategorieWindows

Er zijn specificaties gelekt van een onbekende Lenovo-tablet. Mogelijk hebben we hier te maken met de Lenovo Miix 510: een 2-in-1 Windows 10-convertible. De fabrikant heeft zelf het apparaat nog niet aangekondigd.

Is dit de Lenovo Miix 510?

Er zijn specificaties opgedoken van een onbekende Lenovo-convertible. Mogelijk hebben we hier te maken met een onaangekondigde Lenovo Miix 510. Dit moet, volgens de geruchten, een twee-in-één Windows 10-convertible gaan worden, die wordt voorzien van een 12,2″-scherm. Het lijkt erop dat de fabrikant deze convertible wil neerzetten als een alternatief voor de Lenovo Miix 2 11 (met een 11,6″-scherm) en de Lenovo Miix 700 (met een 12″-scherm). Echter, het bedrijf achter de tablets heeft zelf nog niets bevestigd of ontkracht.

De Lenovo Miix 510 zou worden voorzien van een sim-kaartsleuf met ondersteuning voor 4G-verbindingen. Het 12,2″-scherm zou een full hd-resolutie moeten krijgen. Daarnaast zouden consumenten kunnen kiezen voor verschillende configuraties, zoals een i3-, i5- of i7-processor (van een onbekende generatie), 4GB of 8GB aan werkgeheugen en 128GB of 256GB aan SSD-opslaggeheugen. De batterij zou zo’n acht uur mee moeten gaan. Ook zouden er camera’s van twee en vijf megapixel aanwezig zijn. Het wachten is op de aankondiging.

Prijs en beschikbaarheid

Hoewel er dus nog niets is aangekondigd, zou er al wel wat info zijn over de prijs. De tablet wordt geleverd met toetsenbord en stylus en zou zo’n 800 euro moeten kosten.

  • Delen:
Lenovo Miix 510
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.