Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola Moto Z Play krijgt wel een koptelefoonaansluiting’

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 10:52 CategorieAndroid

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk de Motorola Moto Z Play te zien krijgen, vanaf de onderkant welteverstaan, tussen de andere Moto Z-modellen. Het grootste verschil? De koptelefoonaansluiting op de Play, die ontbreekt op de Moto Z en de Moto Z Force.

Gerucht: Motorola Moto Z Play krijgt koptelefoonaansluiting

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk de Motorola Moto Z te zien krijgen. Op de foto zien we hem tussen twee andere Moto Z-modellen liggen. Alle drie de toestellen beschikken over een usb-type-c-aansluiting en de middelste – waarschijnlijk de Moto Z Play – beschikt ook over een koptelefoonaansluiting. Daarnaast is deze versie van de Motorola Moto Z ook een stuk dikker dan de eerder aangekondigde Moto Z en lijkt die even dik te zijn als de Moto Z Force. Wat dat over de kwaliteit van de smartphone zegt, is niet bekend.

Begin deze maand was het apparaat al te zien op een importlijst, waarop stond beschreven dat het 5,5″-scherm krijgt. Eerder kwam naar buiten dat de Play zou beschikken over een Snapdragon 625-chip, zestien megapixel-camera en een frontcamera van vijf megapixel. Verder zou er een krachtige accu van 3600mAh aanwezig zijn. Daarnaast zou de phablet hetzelfde basale design van de Moto Z gaan krijgen en ondersteuning aanbieden voor de Moto Mods. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van de fabrikant, Motorola.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.