Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto Z Play te zien op importlijst

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2016, 17:03 CategorieAndroid

We komen de Motorola Moto Z Play nu voor de tweede keer tegen, ditmaal op een importlijst, terwijl fabrikant Lenovo nog steeds niets heeft aangekondigd. Op de importlijst is in elk geval te zien dat de smartphone wordt voorzien van een 5,5″-scherm.

Komt de Motorola Moto Z Play er dan toch echt aan?

Niet lang nadat Motorola officieel de Moto Z-lijn uit de doeken deed, doken er geruchten op over de Motorola Moto Z Play. Deze smartphone werd namelijk niet samen met de Moto Z en de Moto Z Force aangekondigd, maar van tevoren werd wel geroepen dat die zou worden gepresenteerd. Nu zijn we enkele weken verder en komen we de smartphone voor de tweede keer tegen online. Eerder dook het apparaat namelijk al op in een benchmark. Daardoor weten we wat we qua specs mogen verwachten van de onaangekondigde phablet.

Nu is de Motorola Moto Z Play te zien op een importlijst voor India, waar de phablet mogelijk getest wordt voordat die wordt gelanceerd. Op de lijst is te zien dat het apparaat een 5,5″-scherm krijgt. Eerder kwam naar buiten dat de Play zou beschikken over een Snapdragon 625-chip, zestien megapixel-camera en een frontcamera van vijf megapixel. Verder zou er een krachtige accu van 3600mAh aanwezig zijn. Daarnaast zou de phablet hetzelfde basale design van de Moto Z gaan krijgen en ondersteuning aanbieden voor de Moto Mods.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.