Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Navigatie-app HERE verandert naam naar HERE WeGo

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2016, 16:59 CategorieAndroid

De navigiatie-applicatie HERE heeft zijn naam veranderd naar HERE WeGo en heeft tevens enkele nieuwe features gekregen van zijn ontwikkelaar. De app-makers willen ervoor zorgen dat je WeGo voor al je navigatie gaat gebruiken, of je nu zelf rijdt of via het openbaar vervoer.

Download HERE WeGo

HERE, de maker van HERE Maps, heeft bekendgemaakt dat de navigatie-applicatie voortaan door het leven gaat als HERE WeGo. HERE wil ervoor zorgen dat je deze app voor al je navigatie gaat gebruiken, of je nu zelf met de auto rijdt of op de fiets zit, ergens loopt of met het openbaar vervoer reist. Met WeGo zou je de beste route moeten vinden, als we de makers mogen geloven. Je hoeft niet voor maar één optie te kiezen en kunt verschillende soorten vervoersmiddelen combineren – dat kan niet met concurrerende diensten.

Daarnaast is het zelfs mogelijk rekening te houden met taxi’s of diensten waarmee je een rit kunt delen. Helaas is het zo dat Uber en Lyft niet worden ondersteund, maar Car2Go wel. De app is nu te downloaden vanuit Google Play en de App Store. De kans is klein dat we HERE WeGo ook op Windows Phone of Windows 10 Mobile gaan zien. Een jaar geleden werd de app verkocht door Nokia een een groep Duitse automakers, die vervolgens de ondersteuning voor Windows terugtrokken. Er is nu geen nieuwe app voor Windows beschikbaar.

  • HERE WeGo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.