Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nexus 6P-eigenaar ontvangt interne build Android 7.0

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2016, 10:27 CategorieAndroid

Een eigenaar van een Nexus 6P heeft een interne build van Android 7.0 Nougat ontvangen op zijn toestel, die nog geen 50MB weegt. Eerder zat deze eigenaar wel in het bètaprogramma van Nougat, maar daar was die persoon inmiddels alweer uit.

Nexus 6P-eigenaar ontvangt interne build Android 7.0

Het ziet er naar uit dat we binnenkort de lancering de Android 7.0 Nougat er binnenkort aan komt. Een Nexus 6P-eigenaar meldt namelijk dat hij al een interne build heeft ontvangen van de nieuwe versie van het Android-besturingssysteem, die eigenlijk bedoeld was voor Googlers. In het scherm van de update staat dat ook te lezen en dat deze versie alleen bedoeld is voor interne tests. Ook mogen de medewerkers die deze versie van het OS ontvangen er met niemand over praten buiten het bedrijf.

Het lijkt er dus sterk op dat er iets is misgegaan. Wel is het zo dat deze Nexus 6P-eigenaar eerder onderdeel was van het Android 7.0-bètaprogramma, maar daar heeft diegene zich weer voor afgemeld nadat zijn accu toch wel sneller leeg ging dan voorheen. De update voor het systeem weegt 49,5MB en de eigenaar heeft verder nog geen veranderingen opgemerkt. Eerder maakte Google bekend dat Nougat in het derde kwartaal gelanceerd zou worden, maar helaas is een releasedatum nog niet bekend.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.