Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuw gelekt filmpje laat werking irisscanner Samsung Galaxy Note 7 zien

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2016, 22:49 CategorieAndroid

Een nieuw gelekt filmpje laat de werking van de irisscanner in de nog onaangekondigde Samsung Galaxy Note 7 zien.

Bliksemsnelle ogenscan

In het filmpje, dat slechts enkele seconden duurt, houdt iemand de telefoon voor zijn ogen. Te zien is dat een foto van zijn voorhoofd op de bovenkant van het scherm verschijnt, boven het tekenpatroon dat eveneens kan worden gebruikt om het toestel te unlocken. Nadat de irisscanner één korte blik op zijn eigenaar heeft geworpen, is het toestel onmiddellijk te gebruiken. De snelheid is verbluffend.

Hieronder is het filmpje te zien.

Nog een filmpje

Al eerder is veel informatie en nog een ander filmpje over de nieuwe phablet van Samsung uitgelekt. De phablet wordt op 2 augustus door Samsung aangekondigd en zal het vlaggenschip worden voor de tweede helft van dit jaar. De phablet krijgt een gebogen scherm, net als de Edge-modellen, en hij zou op 2 augustus worden onthuld. Het scherm is 5,8 inch groot. Het is een super amoledscherm. De phablet krijgt 6GB ram en 64GB opslaggeheugen dat uitbreidbaar is. De S-Pen heeft een flinke update met nieuwe functies gekregen, die Samsung nog moet onthullen. Met de pen kun je op het scherm schrijven en tekenen.

De prijs van de nieuwe phablet zou 849 euro bedragen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.