Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Evernote-app voor Windows geen UWP-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2016, 9:17 CategorieApplicaties

De ontwikkelaar van de app van Evernote heeft bekendgemaakt dat de nieuwe applicatie voor Windows 10 vanaf 2 augustus te downloaden is uit de Windows Store. De app zal niet vallen onder het Universal Windows Platform; waarom is helaas niet bekendgemaakt.

Evernote staat vanaf 2 augustus in de Windows Store

Evernote heeft laten weten dat Windows 10-gebruikers vanaf 2 augustus een nieuwe versie mogen verwachten van de notitie-applicatie. Deze nieuwe versie moet de Touch-variant gaan vervangen op dat platform. De nieuwe Evernote-app zal hetzelfde functioneren als de huidige applicatie, maar straks kun je de software dus downloaden uit de Windows Store. Ook heeft het bedrijf laten weten wat er met Touch zal gebeuren. Die app zal verdwijnen, omdat die versie nooit bedoeld was als een alternatief voor de notitie-app.

Mocht je op 2 augustus Evernote Touch geïnstalleerd hebben staan op je Windows 10-pc of -tablet (of allebei) en je maakt de update naar de Anniversary Update voor het besturingssysteem, dan zal Touch ook automatisch worden geüpdatet naar de volwaardige versie van de Evernote-app. Mocht je de Touch-versie van de applicatie op andere platformen gebruiken, geen nood. Het bedrijf is namelijk niet voornemens de stekker uit de software te trekken. De versies op andere platformen, waaronder Windows Phone, blijven bestaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.