Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nog meer afbeeldingen van de Galaxy Note 7 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2016, 9:22 CategorieAndroid

Vandaag zijn er nog meer afbeeldingen naar buiten gebracht waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Note 7 te zien krijgen. In één van de foto’s zien we zelfs dat de Note 7 aanstaat en enkele notificaties heeft ontvangen.

Nog meer foto’s van de Galaxy Note 7

Van renders tot aan de software: we denken al een hoop te weten over de onaangekondigde Samsung Galaxy Note 7. Gisteren dook zelfs al de eerste foto op, die we hierboven nogmaals gepresenteerd hebben. Vandaag zijn er echter wederom afbeeldingen gelekt, waarop we mogelijk de Note 7 al te zien krijgen. De foto’s laten een design zien die we inmiddels verwachten: een scherm met twee gebogen randen en een omhulsel van glas en metaal. Ook zien we de irisscanner nogmaals in beeld, evenals de camera en de vingerafdrukscanner.

samsung-galaxy-note-7-lek-dinsdag-1

Over de Samsung Galaxy Note 7 wordt gezegd dat de phablet wordt voorzien van een 5,8″ super amoled-scherm, met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 823-processor (quadcore-cpu, Adreno 530-gpu), samen met 6GB aan werkgeheugen. Ook zou er een camera van twaalf megapixel aanwezig zijn, evenals een irisscanner voor de authentificatie. De verwachting is dat Samsung begin augustus de phablet zal aankondigen tijdens een zelf georganiseerd evenement.

samsung-galaxy-note-7-lek-dinsdag-2

samsung-galaxy-note-7-lek-dinsdag-3

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.